Ha kérdésed van hívj
bármely nap 08 - 20 óráig!
+36 70 509 2549

Esküvői meghívó szövegek

Példák esküvői meghívó, esküvői értesítő szövegére, avagy milyen praktikus információk szerepeljenek az esküvői idézeteken túl a meghívókon? Az alábbiakban számos konkrét példát találhatunk esküvői meghívók szövegének frappáns, elegáns, humoros vagy vicces megfogalmazására. Ha pedig véglegesítettétek a meghívó szövegét, nincs más hátra, mint a megfelelő esküvői meghívó típusok ill. meghívó háttér minták közötti választás!

43

Örömmel értesítünk, hogy összetartozásunk jegyében, egy várhatóan meleg nyári estén 2022. július 21-én összeházasodunk.
Örülnénk, ha ezen a napon együtt élnénk át a ceremónia megható és az ünnepi vacsora szórakoztató pillanatait.
Szeretettel várunk Pécsett, a Melegmányi völgyben található Gilice Étterem teraszán 18:15 órakor megrendezésre kerülő esküvőnkre és az azt követő mulatságra.

42

Örömmel tudatjuk, hogy annyi keresgélés után végre megtaláltuk az igazit.
Veletek szeretnénk megünnepelni a Nagy Napot, amelyen összekötjük életünket.
Ezért szeretettel meghívunk családoddal, pároddal együtt 2022. július 30-án Tahitótfalun a Bodor Majorban tartandó esküvőnkre és az azt követő dínom-dánomra.

Program:
Vendégfogadás: 15.00 órától
Polgári szertartás és ceremónia: 16.00 órakor
Vacsorával egybekötött féktelen mulatozás a szertartás után.

41

Még néhány nap...
és 2022. február 18.-án örök hűséget esküszünk egymásnak.
E számunkra oly fontos esemény boldog pillanatait szeretnénk megosztani veletek, ezért sok szeretettel várunk Téged és Családodat 11.30 órakor a 13. kerületi Házasságötő teremben tartandó esküvőnkre, valamint az azt követő ünnepi ebédre 13 órakor a Rozmaring kertvendéglőbe.

40

Ezen cédula mindenkori birtoklója szívéllyel értesíttetik, hogy Kövesdy Anna, mint gyűrűs menyasszony és Bukovszky Péter, mint boldog vőlegény 2022. év augusztus havának 25. napján megtartjá frigyüket és a házasság szent kötelékét választják.
Ezen iromány olvasója ezennel feljogosíttatik a fennkölt ceremónián való részvételre, amely a nap delelője után egy órával (13.00) inárcson a Bodrogi Kúriában veszi kezdetét. E célból kéretik ünnepi gúnyáját felöltve, s szívét, lelkét díszbe öltöztetve a fent nevezett helyen és időben tiszteletét tenni, majd a mulatságon részt venni.

39

Vannak olyan pillanatok, amikor arra gondolunk bárcsak az egész világ osztozna örömünkben. Mi ennél szűkebb körre gondoltunk, Rátok... 2022. szeptember 22-én, délután 16:30-kor a Tündérkert Vendéglőben (1183 Budapest, Gyöngyvirág u. 8. ) házasságot kötünk. Fogadalmunkon rokonként, barátként, ismerősként kérjük, tiszteljetek meg minket jelenlétetekkel, legyetek tanúi döntésünknek.

38

Még néhány nap...
és 2022. április 5-én örök hűséget esküszünk egymásnak.
E számunkra oly fontos esemény boldog pillanatait szeretnénk megosztani rokonainkkal és barátainkkal, ezért sok szeretettel várjuk Önt és kedves családját 15 órakor a Budapest II. kerületi Polgármesteri Hivatal házasságkötő termében és 16 órakor a Vajdahunyadvári Jáki kápolnában tartandó esküvőnkre, valamint az azt követő ünnepi vacsorára a Fortuna étterembe.

37

Sok szeretettel várunk benneteket 2022. június 30-án közös életünk első barátságos mérkőzésére, melynek első félideje 15 órakor a polgármesteri hivatal házasságkötő termében kerül lejátszásra, majd egy rövid szünet után a második félidőt 16 órakor a római katolikus templomban lehet megtekinteni. A mérkőzés lefújása után várjuk a lelkes szurkolókat a Trófeában egy kis ünneplésre. Gyülekező 13 órakor a vőlegény, 14 órakor a menyasszony térfelén.

Ui:
Ajándékon ne törjétek fejetek, felszerelésünk régen teljes.
Labda, mez és érem helyett jobban jönne néhány bankjegy!

36

Vadházasságunk megszelídítése érdekében, úgy döntöttünk, hogy 2022. augusztus 2-án örök hűséget esküszünk egymásnak. Elhatározásunkra a hivatalipecsétet 17 órakor az V. kerületi Polgármesteri Hivatal házasságkötő termében kapjuk, Isten áldását pedig az Evangélikus Templomban 18 órakor kérjük.
Reméljük osztozol örömünkben, és megtisztelsz minket jelenléteddel mindkét ceremónián, valamint az azt követő ünnepi vacsorán a Fórum Étteremben.

35

A maradék eszünket is elvesztve úgy döntöttünk, hogy 2022. április 28-án, Gyenesdiáson összebilincseljük életünket. Reméljük, hogy velünk osztozol e nagy nap örömeiben és megtisztelsz minket jelenléteddel a ceremónián, majd az azt követő dínom-dánomon.

34

Szeretettel meghívjuk Önt és kedves családját, hogy legyenek velünk életünk legszebb perceiben, 2022. június 21-én 17 órakor a Siófoki Sarlós Boldogasszony Plébániatemplomban tartandó esküvőnkre,
valamint az azt követő ünnepi vacsorára a Siófoki Balaton Hotelben.

33

Úgy döntöttünk, hogy véget vetünk az "én sose adom be a derekamat" című fejezetnek és 2022. június 17 -én önként és dalolva összeházasodunk.
Ezúton meghívunk - csatolt részeiddel együtt, hogy szem- és fültanúi legyetek annak, hogy 15 órakor az esztergomi  Polgármesteri Hivatal házasságkötő termében majd a Bazilikában örök hűséget fogadunk egymásnak.
Azt követöen féktelen mulatozásba kezdünk.

32

Minden Kedves Vendég és Rokon! Kérünk titeket, ne vegyétek zokon!
De, hogy ne halmozódjon öt edénykészlet,
ennek elkerülése végett, mit ajándékra szánnátok,
inkább borítékban kezünkbe adjátok.
Ígérjük, hogy nem vész kárba, előbb utóbb befektetjük egy kis családba.
(Pénzes versike)

31

Úgy döntöttünk, hogy közösen haladunk tovább az élet rögös útján...
Döntésünket hivatalos formában is szeretnénk megerősíteni Előttetek, ezért szeretettel várunk esküvőnkre 2022. június 29-én 11 órára a Bazilikában, valamint az azt követő mulatságra.

30

Örömmel tudatjuk, hogy az Úr 2022. évének április havában a 29. napon Győr Városházának díszes termében 15 órakor, majd a Belváros templomában 16 órakor kimondjuk a boldogító igent.
Szeretnénk, ha velünk lennétek ezen a szép napon, hogy szem és fültanúi lehessetek életünk legfontosabb eseményének.
Jó szokáshoz híven a szertartás után fergeteges mulatozásba kezdünk, ahol szintén számítunk Rátok.

29

Összetartozásunkra a hivatali pecsétet 15 órakor a 3. kerületi  Polgármesteri Hivatal házasságkötő termében kapjuk.
Reméljük, hogy velünk osztoztok e nagy nap örömeiben és megtiszteltek minket jelenlétetekkel a ceremónián,  
majd az azt követő dínom-dánomon, melynek hevében a  Régi Sipos Étterem falait rugjuk ki.

28

Szeretettel várunk Benneteket 2022. május 16-án 14 órakor
tartandó esküvőnkre és az utána következő ünnepi ebédre a Széchényi étteremben.

27

2022. június 5-e lesz hivatalos napja összetartozásunknak.
Erre a várva várt eseményre invitálunk Benneteket, hogy előttetek pecsételődjön meg közös jövőnk.
Helyszín: Budapest, VII. kerületi Anyakönyvi Hivatal, utána Grasham Palota

26

Egyben kellünk?
Egybekelünk!
Gyere velünk, ünnepelünk:
A egri Polgármesteri Hivatal házasságkötő termébe 2022. március 8-án 16 órára, majd az Sipos Étterembe, ahol hajnalig táncolunk.

25

Örömmel tudatjuk, hogy elérkezett életünk legboldogabb pillanata.
Az Úr 2022. évének április havában a 28. napon Debrecen Városházának díszes termében 15 órakor, majd a Belváros templomában 16 órakor kimondjuk a boldogító igent.
Szeretnénk, ha velünk lennétek ezen a szép napon,hogy szem és fültanúi lehessetek életünk legfontosabb eseményének.
Jó szokáshoz híven a szertartás után fergeteges mulatozásba kezdünk,melyen szintén számítunk Rátok.

24

Örömmel tudatjuk, hogy az előzetes várakozásoknak eleget téve szerelmünket hivatalos formában is megerősítjük.
Szeretettel várunk Benneteket a 2. kerületi Házasságkötő terembe 2022. március 22-én 14 órára.