Ha kérdésed van hívj
bármely nap 08 - 20 óráig!
+36 70 509 2549

Egyedi meghívó esküvőre és családi ünnepekre - de hogyan?

Egyedi meghívó esküvőre és családi ünnepekre - de hogyan?

Életünk nagy napjára készülődve előbb-utóbb felmerül a kérdés, hogyan fog elkészülni az esküvői vagy ballagási meghívó, illetve ki fogja elkészíteni a rendezvény dekorációját kiegészítő menükártyákat és ültetőkártyákat?

Elegáns borítékok és papírok a papírboltból

Létezik néhány speciális papírbolt vagy kreatív bolt, ahol a különböző színes kartonok, gyöngyházfényű papírok és borítékok közül választhatjuk ki a nekünk leginkább tetszőt. Ha azonban nem kézzel szeretnénk megírni a meghívót, akkor meg kellene ismerjük a grafikusok által használt szoftvereket, mivel egy szövegszerkesztő nem sok lehetőséget nyújt egy minőségi grafika vagy tipográfia elkészítésére.

Grafikus által tervezett egyedi meghívók

Amennyiben esküvői meghívónk megtervezését grafikusra bízzuk, úgy nagy valószínűséggel a meghívók előállításának költsége aránytalanul magas lesz, hiszen egy egyedi grafikai arculat megalkotása nagyon sok munkát igényel, még akkor is, ha nem kérünk több tervvariációt.

Nyomdában kinyomtatott esküvői meghívók

Noha a hagyományos nyomdai eszközökkel a meghívóknál szokásos relatív alacsony példányszám miatt nagyon drága lenne a nyomtatás, a gyorsnyomdák vagy más néven digitális nyomdák már gazdaságos megoldást kínálnak a meghívók kinyomtatására. Az ilyen nyomdák mérete és működési sajátosságai miatt azonban az egyedi kérések személyre szabott kiszolgálása nem kaphat akkora teret, mintha egy grafikust kérnénk fel a meghívó elkészítésére.

Meghívók készítése a Webalbum Stúdióban

Mivel a Webalbum Stúdió egy, meghívók készítésére specializálódott grafikai tervező stúdió és nyomda egyben, így a fenti lehetőségek összes előnyét ötvözni tudja, azok hátrányait kiküszöbölve. A cég Deák térhez közel található irodájába ellátogatva ugyanis számos egyedi papír és boríték közül választhatunk, a meghívók szövegének és grafikájának véglegesítéséhez pedig rengeteg előre elkészített meghívó típust és sablont alapul véve — a személyes kiszolgálásnak hála — úgy alakíttathatjuk ki meghívókat, hogy azokat valóban sajátnak, egyedinek, az esemény dekorációjával és stílusával összhangban lévőnek érezhetjük. Mindezt ráadásul úgy, hogy közben a pénztárcánkba sem kell a kelleténél mélyebben belenyúljunk, és a határidők miatt sem kell aggódjunk.