Ha kérdésed van hívj
bármely nap 08 - 20 óráig!
+36 70 509 2549

Esküvői meghívó idézetek eBook formátumban

Esküvői meghívó idézetek eBook formátumban

Az általunk készített eBook 60 darab esküvői meghívókra szánt idézetet tartalmaz. A formátum .epub lett, mivel a kiválasztásánál igyekeztünk egy már jól bevált megoldást alkalmazni, melyet folyamatosan tovább is fejlesztenek! Az EPUB (Electronic Publication angol kifejezés rövidítése ) egy ingyenesen hozzáférhető, nyílt forráskódú elektronikus könyv szabvány, melyet 2007 - ben hoztak létre. Az EPUB olyan technológiával készült, hogy a megjelenítendő szöveget az adott E-book olvasó képernyőbeállításaira optimalizálja. Így gyakorlatilag bármilyen olvasó eszközzel, illetve programmal megjeleníthető az adott szöveg. Jelenlegi verziója már képes az általános szövegek mellett képek és hangok megjelenítésére is.

Ha már van olyan eBook olvasónk, akkor egyszerűen letöltjük a mellékelt .epub fájlt majd az olvasóba betöltve már olvashatjuk is!

De mit tegyünk ha még sosem olvastunk eBook - ot!?

Ha mobiltelefonon vagy táblagépen ( Androidos ) szeretnénk ovlasni az eBook - ot a következő programot javasoljuk:

Moon+ Reader

Letölthető: Innen

Ha PC - n szeretnénk olvasni a könyvet akkor a következő programot javasoljuk:

Adobe Digital Editions

Letölthető: Innen

Ezen kívül persze rengeteg más programmal is lehet eBook - ot olvasni! A lényeg, ha van egy fizikai készülékünk és rajta olyan program mely képes eBook - ot megnyitni akkor a mellékelt elektronikus könyvünket letöltve bárhol lehet az iézetek között tallózni úgy, hogy még internet kapcsolat sem szükséges hozzá!  Az eBook - ban szereplő idézetek azonosítói megegyeznek a meghivo.hu gyűjteményében szereplő idézetek azonosítóival. Tehát ha kedvet kaptatok és meghívót rendelnétek, az eBook - ban látott azonosítóra is lehet hivatkozni!

Az esküvői meghívó idézetek eBook formátumú gyűjteménye, letölthető a mellékelt ikonra kattintva:

Meghivó idézetek - eBook letöltése