Ha kérdésed van hívj
bármely nap 08 - 20 óráig!
+36 70 509 2549

Einladung Katalog » Meghívók » Hochzeit » 21. Fekete fehér

21. Fekete fehér

21. Fekete fehér

Fekete fehér esküvői meghívó

A fekete-fehér elegáns és klasszikus színek kombinációja, feltűnő és egyszerű, mégis kifinomult, egyre népszerűbb az esküvőt tervezők körében. Az esküvőt általában végig kíséri a két szín, a meghívóknál igény szerint, időnként be lehet csempészni egyéb hozzá illő színt is (pl: lila, bordó, pink szatén szalag), melyek még jobban kiemelik a meghívók klasszikus eleganciáját.

Kollekciónkban a klasszikus hátterek mellett, többek között megtalálhatóak a vintage, art deco minták és kérhetitek bármely kategóriában:

- hajtogatott, francia hajtogatott
- pausz 
- üvegcsés
- kereszt, illetve egyenes vágott

Meghívó Ára

Szerkesztési díj: 1 x 2000 Ft.

Pausz tekercses: 550 Ft./db.
Üvegcsés: 800 Ft./db.

Összes többi esküvői meghívó: 450 - 550 Ft./db.

Nincs minimális rendelési darabszám!

Borítékok opcionálisan 20-70 Ft./db. között!

A szerkesztési díj tartalmazza az előzetes egyeztetések alapján tervezett meghívó elektronikus példányát, szükség esetén ennek módosítását, illetve 1 db fizikai mintapéldány elkészítését, melyet igény esetén külön költség nélkül elpostázunk, amennyiben nem megoldható a  személyes átvétel. Megrendelés után, a részletes mintához hasonló tervet fogunk küldeni!

Természetesen az itt felsoroltakon túl lehetőség van bármilyen más háttér kiválasztására is, vagy akár fényképes változat elkészítésére is saját fotókból. Az oldalon felsorolt minták csak ízelítők a  lehetséges  változatokból!

Részletes Minta

Fekete fehér vintage meghívó  Esküvői meghívó fekete fehér esküvőre

Fekete fehér vintage esküvői meghívó  Fekete-fehér meghívó

Minta Terv Galéria

Háttérminta galériánkból több mint 200 minta közül lehet választani, illetve saját kép feltöltésére is van lehetőség! A *-al jelölt képeket fekete fehérben is tudjuk szerkeszteni. A megrendelésnél összeállítható variációk száma több ezerre tehető! Amennyiben nem sikerül választani háttérminta galériánkból, vagy saját fényképpel, mintával szeretnétek illusztrálni meghívótokat, megrendelésnél feltölthetitek a kiválasztott fényképet!

Az alábbi képekre kattintva ízelítőt kaphattok meghívóinkból.

Vissza