Ha kérdésed van hívj
bármely nap 08 - 20 óráig!
+36 70 509 2549

Termékek » Meghívók » Esküvő » 01. Francia hajtogatott

01. Francia hajtogatott

01. Francia hajtogatott

Francia hajtogatott esküvői meghívó

Klasszikus eleganciája mellett egyik fő előnye, hogy egyszerre hat oldalra lehet tervezni! Abban az esetben ajánljuk ezt a típust, ha hosszabb a meghívóra tervezett szöveg, vagy nagyobb betűtípust szeretnétek választani. A zsúfoltság hatása nélkül egyedi kérések alapján tudunk saját fotót, grafikát, egyedi háttérmintát, esküvői idézetet, szöveget, program leírást elhelyezni. Mérete összehajtva 10*21 cm, kinyitva pedig A4-es vagyis 21*30 cm.

Meghívó Ára

Szerkesztési díj: 1 x 2000 Ft.
Ára: 500 Ft./db. boríték nélkül!
Pl.: 20 darab rendelése esetén 2000 Ft. + ( 500 Ft. x 20 db. ) = 12.000 Ft.
Nincs minimális rendelési darabszám!

Borítékok opcionálisan 20-70 Ft./db. között!

A szerkesztési díj tartalmazza az előzetes egyeztetések alapján tervezett meghívó elektronikus példányát, szükség esetén ennek módosítását, illetve 1 db fizikai mintapéldány elkészítését, melyet külön költség nélkül elpostázunk, amennyiben nem megoldható a  személyes átvétel. Megrendelés után, a részletes mintához hasonló tervet fogunk küldeni!

Természetesen az itt felsoroltakon túl lehetőség van bármilyen más háttér kiválasztására is, vagy akár fényképes változat elkészítésére is saját fotókból. Az oldalon felsorolt minták csak ízelítők a  lehetséges  változatokból!

Részletes Minta

Francia hajtogatott esküvői meghívó

Meghívó külső borító lapja:

Egyedi esküvői meghívók


Meghívó belső része három részre hajtogatva:

Esküvői meghívó készítés


Minta Terv Galéria

Háttérminta galériánkból több mint 200 minta közül lehet választani, illetve saját kép feltöltésére is van lehetőség! A megrendelésnél összeállítható variációk száma több ezerre tehető! Amennyiben nem sikerül választani háttérminta galériánkból, vagy saját fényképpel, mintával szeretnétek illusztrálni meghívótokat, megrendelésnél feltölthetitek a kiválasztott fényképet!

Az alábbi képekre kattintva ízelítőt kaphattok meghívóinkból.

Vissza