Ha kérdésed van hívj
bármely nap 08 - 20 óráig!
+36 70 509 2549

Termékek » Meghívók » Esküvő » 10. Monogrammos

10. Monogrammos

10. Monogrammos

Monogrammos esküvői meghívó

10x21 cm - es fektetett formátumú esküvői meghívó. A választott mintát a fehér kartonra nyomjuk. A menyasszony, és vőlegény monogramja a karton felé helyezett pausz papírra kerül a kiválasztott betűtípussal. A karton és a pausz rész színes hozzá illő szatén szalaggal van összekötve. Kiegészítő információkat (részletes program, térkép, GPS - koordináták, pénzes versike stb.) a karton hátuljára lehet elhelyezni. Ezt az esküvői meghívó típust akkor javasoljuk amikor nem túl sok információt szeretnétek a meghívón megjeleníteni illetve rövid idézetet választotok.

Monogrammos Esküvői Meghívó Ára

Szerkesztési díj: 1 x 2000 Ft.
Ára: 500 Ft./db. boríték nélkül.
Pl.: 20 darab rendelése esetén 2000 Ft. + ( 500 Ft. x 20 db. ) = 12.000 Ft.
Nincs minimális rendelési darabszám!

Borítékok opcionálisan 20-70 Ft./db. között!

A szerkesztési díj tartalmazza az előzetes egyeztetések alapján tervezett esküvői meghívó elektronikus példányát, szükség esetén ennek módosítását, illetve 1 db fizikai mintapéldány elkészítését, melyet igény esetén külön költség nélkül elpostázunk, amennyiben nem megoldható a  személyes átvétel. Megrendelés után, a részletes mintához hasonló tervet fogunk küldeni!

Természetesen az itt felsoroltakon túl lehetőség van bármilyen más háttér kiválasztására is, vagy akár fényképes változat elkészítésére is saját fotókból. Az oldalon felsorolt minták csak ízelítők a  lehetséges  változatokból!

Részletes Esküvői Meghívó Minta

Monogramm a pausz papír fedőlapon,
háttérminta, esküvői idézet, meghívó szöveg az alsó kartonon

Monogrammos esküvői meghívó

Monogramm és az esküvői meghívó minta a pausz fedőlapon,
esküvői idézet, meghívó szöveg az alsó kartonon

Monogrammos esküvői meghívó

Minta Terv Galéria

Esküvői Háttérminta galériánkból több mint 200 minta közül lehet választani, illetve saját kép feltöltésére is van lehetőség! A megrendelésnél összeállítható variációk száma több ezerre tehető! Amennyiben nem sikerül választani háttérminta galériánkból, vagy saját fényképpel, mintával szeretnétek illusztrálni esküvői meghívótokat, megrendelésnél feltölthetitek a kiválasztott fényképet!

Az alábbi képekre kattintva ízelítőt kaphattok a monogrammos esküvői meghívóinkból.

Vissza