Ha kérdésed van hívj
bármely nap 08 - 20 óráig!
+36 70 509 2549

Termékek » Meghívók » Esküvő » 09. Pausz rátétes

09. Pausz rátétes

09. Pausz rátétes

Pausz rátétes esküvői meghívó

10x21 cm - es fektetett formátumú esküvői meghívó pausz papírból. A honlapunkon szereplő minták mellett, megrendelésnél feltölthettek saját hátteret vagy saját fotót! Az esküvői meghívó szövege a karton felé helyezett pausz papírra kerül a kiválasztott betűtípussal. A karton és a pausz papír rész színes hozzá illő szatén szalaggal kötjük össze. Lehetőség van kiegészítő információkat nyomni a fehér karton hátuljára. Pl.: részletes program, térkép, GPS - koordináták stb. Ezt a megívó típust akkor javasoljuk amikor nem túl sok információt szeretnétek a meghívón megjeleníteni illetve rövid idézetet választotok.

Pausz rátétes Meghívó Ára

Szerkesztési díj: 1 x 2000 Ft.
Ára: 500 Ft./db. boríték nélkül!
Pl.: 20 darab rendelése esetén 2000 Ft. + ( 500 Ft. x 20 db. ) = 12.000 Ft.
Nincs minimális rendelési darabszám!

Borítékok opcionálisan 20-70 Ft./db. között!

A szerkesztési díj tartalmazza az előzetes egyeztetések alapján tervezett esküvői meghívó elektronikus példányát, szükség esetén ennek módosítását, illetve 1 db fizikai mintapéldány elkészítését, melyet igény esetén külön költség nélkül elpostázunk, amennyiben nem megoldható a  személyes átvétel. Megrendelés után, a részletes mintához hasonló tervet fogunk küldeni!

Természetesen az itt felsoroltakon túl lehetőség van bármilyen más háttér kiválasztására is, vagy akár fényképes változat elkészítésére is saját fotókból. Az oldalon felsorolt minták csak ízelítők a  lehetséges  változatokból!

Részletes Minta

Álló pauszos esküvői meghívó:

Pausz esküvői meghívó

Fekvő pausz rátétes esküvői meghívó:

Pausz esküvői  meghívó

Minta Terv Galéria

Háttérminta galériánkból több mint 200 minta közül lehet választani, illetve saját kép feltöltésére is van lehetőség! A megrendelésnél összeállítható variációk száma több ezerre tehető! Amennyiben nem sikerül választani háttérminta galériánkból, vagy saját fényképpel, mintával szeretnétek illusztrálni meghívótokat, megrendelésnél feltölthetitek a kiválasztott fényképet!

Az alábbi képekre kattintva ízelítőt kaphattok meghívóinkból.

Vissza