Ha kérdésed van hívj
bármely nap 08 - 20 óráig!
+36 70 509 2549

Wedding Inviatation Catalogue » Invitations » Graduation, Diploma » Pausz tekercses meghívó

Pausz tekercses meghívó

Pausz tekercses meghívó

Pausz tekercses ballagási meghívó

Az elmúlt években igen népszerűvé vált meghívó. Áttetsző papírra nyomtatva az esküvői minta képét és szövegét légies, kecses, elegáns hatást kelt. A5 - ös méret? ( 15 x 21 cm ) álló formátumú meghívó. A meghívó szövege és a kiválasztott motívum a  pausz papírra kerül.  A pausz meghívót szatén szalaggal  átkötve adjuk át amely illeszkedik az esküvői meghívó színvilágához. Opcionálisan kis kártyával tudjuk díszíteni, melyre a kiválasztott háttér vagy fénykép mellett a "Meghívó" felirat kerül.  Amennyiben sok lenne a meghívóra szánt szöveg, vagy nagyobb bet?típussal kéritek, A4 - es méretben is elkészítjük! Ha nem tudjátok mindenkinek személyesen átadni, hanem postázni szeretnétek az A4 - es méretű meghívót, "francia" hajtogatással szabványos postai boríték méretűre tudjuk hajtani!

A meghívókat feltekerve a szatén szalaggal megkötve, opcionálisan kis kártyával adjuk át.

Meghívó Ára

Szerkesztési díj: 1 x 2000 Ft.
Ára: 450 Ft./db.
Pl.: 20 darab rendelése esetén 2000 Ft. + ( 450 Ft. x 20 db. ) = 11.000 Ft.
Nincs minimális rendelési darabszám!

A szerkesztési díj tartalmazza az előzetes egyeztetések alapján tervezett meghívó elektronikus példányát, szükség esetén ennek módosítását, illetve 1 db fizikai mintapéldány elkészítését, melyet igény esetén külön költség nélkül elpostázunk, amennyiben nem megoldható a  személyes átvétel. Megrendelés után, a részletes mintához hasonló tervet fogunk küldeni!

Bármilyen más színvilággal és mintával is rendelhető ezen meghívónk!

Természetesen az itt felsoroltakon túl lehetőség van bármilyen más háttér választására is, vagy akár fényképes változat elkészítésére is saját fotókból. Az oldalon felsorolt minták csak ízelít?k a  lehetséges  változatokból!

Részletes Minta

Pausz tekercses ballagási meghívó


Vissza