Ha kérdésed van hívj
bármely nap 08 - 20 óráig!
+36 70 509 2549

Termékek » Meghívók » Esküvő » 03. Pausz tekercses

03. Pausz tekercses

03. Pausz tekercses

Pausz tekercses esküvői meghívó

Az elmúlt években igen népszerűvé vált esküvői meghívó. Áttetsző pausz papírra nyomtatva az esküvői minta képét és szövegét légies, kecses, elegáns hatást kelt. A5 - ös méretű ( 15 x 21 cm ) álló formátumú esküvői meghívó. A meghívó szövege és a kiválasztott motívum a  pausz papírra kerül.  A pausz meghívót szatén szalaggal  átkötve adjuk át amely illeszkedik az esküvői meghívó színvilágához. Opcionálisan kis kártyával tudjuk díszíteni a pausz meghívót, melyre a kiválasztott háttér vagy fénykép mellett a "Meghívó" felirat kerül.  Amennyiben sok lenne a meghívóra szánt szöveg, vagy nagyobb betűtípussal kéritek, A4 - es méretben is elkészítjük! Ha nem tudjátok mindenkinek személyesen átadni, hanem postázni szeretnétek az A4 - es méretű meghívót, "francia" hajtogatással szabványos postai boríték méretűre tudjuk hajtani!

A pausz esküvői meghívókat feltekerve a szatén szalaggal megkötve, opcionálisan kis kártyával adjuk át.

Pausz Esküvői Meghívó Ára

Szerkesztési díj: 1 x 2000 Ft.
Ára: 450 Ft./db.
Pl.: 20 darab rendelése esetén 2000 Ft. + ( 450 Ft. x 20 db. ) = 11.000 Ft.
Nincs minimális rendelési darabszám!

A szerkesztési díj tartalmazza az előzetes egyeztetések alapján tervezett esküvői meghívó elektronikus példányát, szükség esetén ennek módosítását, illetve 1 db fizikai mintapéldány elkészítését, melyet igény esetén külön költség nélkül elpostázunk, amennyiben nem megoldható a  személyes átvétel. Megrendelés után, a részletes mintához hasonló tervet fogunk küldeni! Természetesen az itt felsoroltakon túl lehetőség van bármilyen más háttér választására is, vagy akár fényképes esküvői meghívó változat elkészítésére is saját fotókból. Az oldalon felsorolt minták csak ízelítők a  lehetséges  változatokból!

Részletes Minta - Pauszos esküvői meghívó

Pausz tekercses esküvői meghívó

Tekercses esküvői meghívó

Minta Terv Galéria

Háttérminta galériánkból több mint 200 minta közül lehet választani, illetve saját kép feltöltésére is van lehetőség! A megrendelésnél összeállítható variációk száma több ezerre tehető! Amennyiben nem sikerül választani háttérminta galériánkból, vagy saját fényképpel, mintával szeretnétek illusztrálni meghívótokat, megrendelésnél feltölthetitek a kiválasztott fényképet!

Az alábbi képekre kattintva ízelítőt kaphattok pausz tekercses esküvői meghívóinkból.

Vissza