Ha kérdésed van hívj
bármely nap 08 - 20 óráig!
+36 70 509 2549

Wedding Inviatation Catalogue » Invitations » Wedding » 04. Üvegcsés

04. Üvegcsés

04. Üvegcsés

Üvegbe zárt szerelem! Esküvői meghívó kémcsőben!

Ha igazán elegáns, különleges esküvői meghívót szeretnél, válaszd a  kémcsöves esküvői meghívót pausz papírból. Az igen népszerű esküvői meghívó úgy készül, hogy A5 - ös méretű pausz meghívót rejtünk egy parafa dugóval lezárt üvegfiolába. Teljes hosszúság: 21 cm, erre kerül rá az esküvői meghívó szövege, a háttérkép, vagy a saját fénykép, illetve a kiválasztott idézet. Minden kécsöves esküvői meghívót egyénileg kiválasztott szalaggal és egyedileg készített kicsi kártyával szállítunk!

Kémcsöves Esküvői Meghívó Ára

Szerkesztési díj: 1 x 2000 Ft.
800 Ft./db. szatén szalaggal, kiskártyával együtt!
Pl.: 20 darab rendelése esetén 2000 Ft. + ( 800 Ft. x 20 db. ) = 18.000 Ft.
Nincs minimális rendelési darabszám!

A szerkesztési díj tartalmazza az előzetes egyeztetések alapján tervezett kémcsöves esküvői meghívó elektronikus példányát, szükség esetén ennek módosítását, illetve 1 db fizikai mintapéldány elkészítését, melyet igény esetén külön költség nélkül elpostázunk, amennyiben nem megoldható a  személyes átvétel. Megrendelés után, a részletes mintához hasonló tervet fogunk küldeni!

Természetesen az itt felsoroltakon túl lehetőség van bármilyen más háttér kiválasztására is, vagy akár fényképes változat elkészítésére is saját fotókból. Az oldalon felsorolt minták csak ízelítők a  lehetséges  változatokból!

Részletes Minta

Pausz tekercses eküvői meghívó kémcsőben

Esküvői meghívó kémcsőben

Minta Terv Galéria

Háttérminta galériánkból több mint 200 minta közül lehet választani, illetve saját kép feltöltésére is van lehetőség! A megrendelésnél összeállítható variációk száma több ezerre tehető! Amennyiben nem sikerül választani háttérminta galériánkból, vagy saját fényképpel, mintával szeretnétek illusztrálni esküvői meghívótokat, megrendelésnél feltölthetitek a kiválasztott fényképet!

Az alábbi képekre kattintva ízelítőt kaphattok meghívóinkból.

Vissza