Ha kérdésed van hívj
bármely nap 08 - 20 óráig!
+36 70 509 2549

Einladung Katalog » Menükártyák » Geburtstag » Születésnapi menükártya

Születésnapi menükártya

Születésnapi menükártya

Születésnapi menükártya

Nemcsak esküvőre, hanem bármilyen ünnepségre, családi eseményre, így a születésnapra, az ünnepi ebédhez, vacsorához is használhatunk menükártyát.

Választékunkban megtalálható az álló pausz hengeres, háromszögű menükártya, de pausz tekercses, illetve 3in1 kártya is kérhető, melyre akár a meghívó hátterét, akár egyéb választott motívumot rávarázsolunk, hogy leginkább találjon az ünnepi asztal dekorációjához.

Menükártya Ára

Szerkesztési díj: INGYENES, amennyiben a szülinapi meghívó nálunk készült.
Ellenkező esetben 1500 Ft. szerkesztési díjat kérünk.

Ültetőkártya ára: 190 Ft./db
Nincs minimális rendelési darabszám!

A szerkesztési díj tartalmazza az előzetes egyeztetések alapján tervezett ültetőkártya elektronikus példányát, szükség esetén ennek módosítását, illetve 1 db fizikai mintapéldány elkészítését, melyet külön költség nélkül elpostázunk, amennyiben nem megoldható a  személyes átvétel. Megrendelés után, a részletes mintához hasonló tervet fogunk küldeni!

Természetesen az itt felsoroltakon túl lehetőség van bármilyen más háttér kiválasztására is, vagy akár fényképes változat elkészítésére is saját fotókból. Az oldalon felsorolt minták csak ízelítők a  lehetséges  változatokból!

Részletes Minta

Minta Terv Galéria

Háttérminta galériánkból több mint 200 minta közül lehet választani, illetve saját kép feltöltésére is van lehetőség! A megrendelésnél összeállítható variációk száma több ezerre tehető!
Amennyiben nem sikerül választani háttérminta galériánkból, vagy saját fényképpel, mintával szeretnétek illusztrálni menükártyákat, megrendelésnél feltölthetitek a kiválasztott fényképet!

Az alábbi képekre kattintva ízelítőt kaphattok menükártyáinkból.

Vissza