Ha kérdésed van hívj
bármely nap 08 - 20 óráig!
+36 70 509 2549

Catalog Invita?ie » Ültetőkártyák » Diploma » Ballagási ültetőkártya

Ballagási ültetőkártya

Ballagási ültetőkártya

Ballagási ültetőkártya

Nemcsak esküvőre, hanem bármilyen ünnepségre, családi eseményre, így a ballagási ünnepségre, az ünnepi ebédhez is használhatunk ültetőkártyát. Klasszikus hajtott ültető kártya, vagy pausz tekercseset is lehet választani, melyre akár a meghívó hátterét, akár egyéb választott motívumot rávarázsolunk, hogy leginkább találjon az ünnepi asztal dekorációjához.

Ültetőkártya ára

Szerkesztési díj: INGYENES, amennyiben a ballagási meghívó nálunk készült. Ellenkező esetben 1500 Ft. szerkesztési díjat kérünk.

Ültetőkártya ára: 250 Ft./db Nincs minimális rendelési darabszám!

A szerkesztési díj tartalmazza az előzetes egyeztetések alapján tervezett ültetőkártya elektronikus példányát, szükség esetén ennek módosítását, illetve 1 db fizikai mintapéldány elkészítését, melyet külön költség nélkül elpostázunk, amennyiben nem megoldható a  személyes átvétel. Megrendelés után, a részletes mintához hasonló tervet fogunk küldeni!

Természetesen az itt felsoroltakon túl lehetőség van bármilyen más háttér kiválasztására is, vagy akár fényképes változat elkészítésére is saját fotókból. Az oldalon felsorolt minták csak ízelítők a  lehetséges  változatokból!

Részletes Minta

Ballagási ültetőkártya, ültetőkártya diplomaosztóra

Méret

Ha nincs külön meghatározva rendelésnél az ültetőkártya mérete akkor az alap 10 x 5 cm - es méretben készítjük. A méret összehajtott állapotban értendő, tehát ezen ültetőkártya ültetőkártya tartó nélkül is megáll az asztalon.

Minta Terv Galéria

Háttérminta galériánkból több mint 200 minta közül lehet választani, illetve saját kép feltöltésére is van lehetőség! A megrendelésnél összeállítható variációk száma több ezerre tehető! Amennyiben nem sikerül választani háttérminta galériánkból, vagy saját fényképpel, mintával szeretnétek illusztrálni ültetőkártyákat, megrendelésnél feltölthetitek a kiválasztott fényképet!

Az alábbi képekre kattintva ízelítőt kaphattok ültetőkártyáinkból.

Vissza