Ha kérdésed van hívj
bármely nap 08 - 20 óráig!
+36 70 509 2549

Termékek » Meghívók » Esküvő » 08. Pausz betétes

08. Pausz betétes

08. Pausz betétes

Pausz betétes esküvői meghívó

A francia hajtogatott esküvői meghívó exkluzív változata, a pausz betéttel légiesebb hatást kölcsönözve. A matt papírra és pauszra nyomtatott francia hajtogatott meghívónknál is hat oldalra tudunk tervezni! Mérete összehajtva 10*21 cm, kinyitva pedig A4-es vagyis 21*30 cm.

Meghívó Ára

Szerkesztési díj: 1 x 2000 Ft.
Ára: 600 Ft./db. boríték nélkül
Pl.: 20 darab rendelése esetén 2000 Ft. + ( 600 Ft. x 20 db. ) = 14.000 Ft.
Nincs minimális rendelési darabszám!

Borítékok opcionálisan 20-70 Ft./db. között!

A szerkesztési díj tartalmazza az előzetes egyeztetések alapján tervezett meghívó elektronikus példányát, szükség esetén ennek módosítását, illetve 1 db fizikai mintapéldány elkészítését, melyet igény esetén külön költség nélkül elpostázunk, amennyiben nem megoldható a  személyes átvétel. Megrendelés után, a részletes mintához hasonló tervet fogunk küldeni!

Természetesen az itt felsoroltakon túl lehetőség van bármilyen más háttér kiválasztására is, vagy akár fényképes változat elkészítésére is saját fotókból. Az oldalon felsorolt minták csak ízelítők a  lehetséges  változatokból!

Részletes Minta

Esküvői meghívó pausz papírral

Francia hajtogatott esküvői meghívó idézet  Pausz esküvői meghívó  Francia hajtogatott esküvői meghívó szöveg

Minta Terv Galéria

Háttérminta galériánkból több mint 200 minta közül lehet választani, illetve saját kép feltöltésére is van lehetőség! A megrendelésnél összeállítható variációk száma több ezerre tehető! Amennyiben nem sikerül választani háttérminta galériánkból, vagy saját fényképpel, mintával szeretnétek illusztrálni meghívótokat, megrendelésnél feltölthetitek a kiválasztott fényképet!

Az alábbi képekre kattintva ízelítőt kaphattok meghívóinkból.

Vissza