Ha kérdésed van hívj
bármely nap 08 - 20 óráig!
+36 70 509 2549

Wedding Inviatation Catalogue » Invitations » Wedding » 16. Papír tasakos meghívó

16. Papír tasakos meghívó

16. Papír tasakos meghívó

Papír tasakos esküvői meghívó gyöngyház terkerccsel

A5-ös formátumú gyöngyházpapírra nyomtatott elegáns esküvői meghívók hozzá illő szatén szalaggal átkötve. Ennél a típusnál is mód van saját közös fényképetekkel tervezni, ezzel igazán egyedivé és emlékezetessé varázsolva a  meghívókat. A gyöngyház tekercset egyedi készítésű papír tasakba helyezzük. A papír tasak mindkét oldalára egyedi mintát illetve neveket tudunk nyomni. A papír tasakot egy illetve két szatén szalaggal kötjük meg igény szerint. A tasak színe választható.

Meghívó Ára

Szerkesztési díj: 1 x 2000 Ft.
Ára: 650 Ft./db.
Pl.: 20 darab rendelése esetén 2000 Ft. + ( 650 Ft. x 20 db. ) = 15.000 Ft.
Nincs minimális rendelési darabszám!

A szerkesztési díj tartalmazza az előzetes egyeztetések alapján tervezett meghívó elektronikus példányát, szükség esetén ennek módosítását, illetve 1 db fizikai mintapéldány elkészítését, melyet igény esetén külön költség nélkül elpostázunk, amennyiben nem megoldható a  személyes átvétel. Megrendelés után, a részletes mintához hasonló tervet fogunk küldeni!

Természetesen az itt felsoroltakon túl lehetőség van bármilyen más háttér kiválasztására is, vagy akár fényképes változat elkészítésére is saját fotókból. Az oldalon felsorolt minták csak ízelítők a  lehetséges  változatokból!

Papír tasak felépítése

Eleje

( Értelem szerűen a név illetve felirat igény szerint módosítható! )
Sematikus ábra

( A hátsó oldalra igény szerint bármilyen mintát rá tudunk nyomni! )

Gyöngyház tekercs
Értelemszerűen a galériából bármlelyik minta és szöveg - idézet választható hozzá!

Esküvői meghívó tekercsben

Háttérminta galéria

Háttérminta galériánkból több mint 200 minta közül lehet választani, illetve saját kép feltöltésére is van lehetőség! A megrendelésnél összeállítható variációk száma több ezerre tehető! Amennyiben nem sikerül választani háttérminta galériánkból, vagy saját fényképpel, mintával szeretnétek illusztrálni meghívótokat, megrendelésnél feltölthetitek a kiválasztott fényképet!

Vissza