Ha kérdésed van hívj
bármely nap 08 - 20 óráig!
+36 70 509 2549

Catalog Invita?ie » Invitatii » Nunta » 19. Hajtogatott

19. Hajtogatott

19. Hajtogatott

Hajtogatott esküvői meghívó

A kevesebb néha több! Ez jellemzi ezt az egyszerűen elegáns, szolid meghívót! A választott minta vagy a hozott fénykép függvényében álló, illetve fektetett formátumban is el tudjuk készíteni. A meghívó szövege a a kartonra kerül a kiválasztott betűtípussal. Lehetőség van kiegészítő információkat nyomni a fehér karton hátuljára. Pl.: részletes program, térkép, GPS - koordináták stb. Ezt a megívó típust akkor javasoljuk amikor nem túl sok információt szeretnétek a meghívón megjeleníteni illetve rövid idézetet választotok.

Meghívó Ára

Szerkesztési díj: 1 x 2000 Ft.
Ára: 500 Ft./db. boríték nélkül!
Pl.: 20 darab rendelése esetén 2000 Ft. + ( 500 Ft. x 20 db. ) = 12.000 Ft.
Nincs minimális rendelési darabszám!

Borítékok opcionálisan 20-70 Ft./db. között!

A szerkesztési díj tartalmazza az előzetes egyeztetések alapján tervezett meghívó elektronikus példányát, szükség esetén ennek módosítását, illetve 1 db fizikai mintapéldány elkészítését, melyet igény esetén külön költség nélkül elpostázunk, amennyiben nem megoldható a  személyes átvétel. Megrendelés után, a részletes mintához hasonló tervet fogunk küldeni! Természetesen az itt felsoroltakon túl lehetőség van bármilyen más háttér kiválasztására is, vagy akár fényképes változat elkészítésére is saját fotókból. Az oldalon felsorolt minták csak ízelítők a  lehetséges  változatokból!

Részletes Minta

hajtogatott esküvői meghivo

Minta Terv Galéria

Háttérminta galériánkból
több mint 200 minta közül lehet választani, illetve saját kép feltöltésére is van lehetőség! A megrendelésnél összeállítható variációk száma több ezerre tehető!


Vissza