Ha kérdésed van hívj
bármely nap 08 - 20 óráig!
+36 70 509 2549

Termékek » Meghívók » Esküvő » 07. Keresztvágott

07. Keresztvágott

07. Keresztvágott

Keresztvágott  esküvői meghívó

A francia hajtott esküvői meghívó különleges változata, ahol a fedőlapot átlósan vágjuk meg, ezzel egyedi külsőt kölcsönözve a meghívónak. A fedőlapra választhattok mintát a háttérminta galériánkból, vagy saját képpel is rendelhetitek, melyet a megrendelésnél lehet feltölteni.

Meghívó Ára

Szerkesztési díj: 1 x 2000 Ft.
Ára: 550 Ft./db. boríték nélkül
Pl.: 20 darab rendelése esetén 2000 Ft. + ( 550 Ft. x 20 db. ) = 13.000 Ft.
Nincs minimális rendelési darabszám!

Borítékok opcionálisan 20-70 Ft./db. között!

A szerkesztési díj tartalmazza az előzetes egyeztetések alapján tervezett meghívó elektronikus példányát, szükség esetén ennek módosítását, illetve 1 db fizikai mintapéldány elkészítését, melyet igény esetén külön költség nélkül elpostázunk, amennyiben nem megoldható a  személyes átvétel. Megrendelés után, a részletes mintához hasonló tervet fogunk küldeni!

Természetesen az itt felsoroltakon túl lehetőség van bármilyen más háttér kiválasztására is, vagy akár fényképes változat elkészítésére is saját fotókból. Az oldalon felsorolt minták csak ízelítők a  lehetséges  változatokból!

Részletes Minta

Keresztvágott esküvői meghívó eleje
Keresztvágott esküvői meghívó eleje
Keresztvágott esküvői meghívó
Keresztvágott esküvői meghívó belseje


Átlósan vágott esküvői meghívó

Minta Terv Galéria

Háttérminta galériánkból több mint 200 minta közül lehet választani, illetve saját kép feltöltésére is van lehetőség! A megrendelésnél összeállítható variációk száma több ezerre tehető! Amennyiben nem sikerül választani háttérminta galériánkból, vagy saját fényképpel, mintával szeretnétek illusztrálni meghívótokat, megrendelésnél feltölthetitek a kiválasztott fényképet!

Az alábbi képekre kattintva ízelítőt kaphattok meghívóinkból.

Vissza