Ha kérdésed van hívj
bármely nap 08 - 20 óráig!
+36 70 509 2549

Termékek » Meghívók » Esküvő » 11. Organza zsákos

11. Organza zsákos

11. Organza zsákos

Organza zsákos esküvői meghívó leírása

Organza zsákos meghívónk a romantikus és a kreatív stílust ötvözi. Miután a pausz papírra kerül az esküvői meghívó szövege, feltekerjük, és szatén szalaggal kötjük át, így kerülnek az organza zsákba. A zsákocskák mérete kb. 10*15 cm a benne lévő pausz papír pedig 8x21 cm. Ennél a meghívó típusnál személyes kézbesítést ajánlunk.

Meghívó Ára

Szerkesztési díj: 1 x 2000 Ft.
Ára: 600 Ft./db.

Pl.: 20 darab rendelése esetén 2000 Ft. + ( 600 Ft. x 20 db. ) = 14.000 Ft.
Nincs minimális rendelési darabszám!

A szerkesztési díj tartalmazza az előzetes egyeztetések alapján tervezett meghívó elektronikus példányát, szükség esetén ennek módosítását, illetve 1 db fizikai mintapéldány elkészítését, melyet igény esetén külön költség nélkül elpostázunk, amennyiben nem megoldható a  személyes átvétel. Megrendelés után, a részletes mintához hasonló tervet fogunk küldeni!

Természetesen az itt felsoroltakon túl lehetőség van bármilyen más háttér kiválasztására is, vagy akár fényképes változat elkészítésére is saját fotókból. Az oldalon felsorolt minták csak ízelítők a  lehetséges  változatokból!

Részletes Minta

Organza zsákos esküvői meghívó pausszal

Minta Terv Galéria

Háttérminta galériánkból több mint 200 minta közül lehet választani, illetve saját kép feltöltésére is van lehetőség! A megrendelésnél összeállítható variációk száma több ezerre tehető! Amennyiben nem sikerül választani háttérminta galériánkból, vagy saját fényképpel, mintával szeretnétek illusztrálni meghívótokat, megrendelésnél feltölthetitek a kiválasztott fényképet!

Az alábbi képekre kattintva ízelítőt kaphattok meghívóinkból.

Vissza