Ha kérdésed van hívj
bármely nap 08 - 20 óráig!
+36 70 509 2549

Wedding Inviatation Catalogue » Invitations » Wedding » 13. Pausz tasakos

13. Pausz tasakos

13. Pausz tasakos

Pausz tasakos esküvői meghívó 

A pausz tasak egy ketté hajtott 180g - os bézs vagy fehér papíros meghívót tartalmaz. Az összehajott pausz lap képezi a tasakot ami felül tetszőlegesen választott színű szalaggal kötünk meg. Az összehajtott pausz elejére tudjuk rátenni a Ti fotótokat vagy pedig azt a mintát amit kiválasztotok. Tehát van két oldal pausz ahová tervezhetünk (elöl és hátul) illetve van a ketté hajtott meghívónak négy oldala. Mérete hajtva 15x10,5 cm, kinyitva belseje pedig 15x18 cm.

Meghívó Ára

Szerkesztési díj: 1 x 2000 Ft.
500 Ft./db. boríték nélkül!
Pl.: 20 darab rendelése esetén 2000 Ft. + ( 500 Ft. x 20 db. ) = 12.000 Ft.
Nincs minimális rendelési darabszám!

Borítékok opcionálisan 20-70 Ft./db. között!

A szerkesztési díj tartalmazza az előzetes egyeztetések alapján tervezett meghívó elektronikus példányát, szükség esetén ennek módosítását, illetve 1 db fizikai mintapéldány elkészítését, melyet igény esetén külön költség nélkül elpostázunk, amennyiben nem megoldható a  személyes átvétel. Megrendelés után, a részletes mintához hasonló tervet fogunk küldeni!

Természetesen az itt felsoroltakon túl lehetőség van bármilyen más háttér kiválasztására is, vagy akár fényképes változat elkészítésére is saját fotókból. Az oldalon felsorolt minták csak ízelítők a  lehetséges változatokból!

Részletes Minta

 Pausz tasakos esküvői meghívó

Minta Terv Galéria

Háttérminta galériánkból több mint 200 minta közül lehet választani, illetve saját kép feltöltésére is van lehetőség! A megrendelésnél összeállítható variációk száma több ezerre tehető! Amennyiben nem sikerül választani háttérminta galériánkból, vagy saját fényképpel, mintával szeretnétek illusztrálni meghívótokat, megrendelésnél feltölthetitek a kiválasztott fényképet!

Vissza