Ha kérdésed van hívj
bármely nap 08 - 20 óráig!
+36 70 509 2549

Catalog Invita?ie » Invitatii » Nunta » 14. Vágott

14. Vágott

14. Vágott

Egyenes vágott esküvői meghívó

A francia hajtogatott meghívó azon változata, ahol a fedőlapot megvágjuk, ezzel egyedi külsőt kölcsönzünk az esküvői meghívónak. Abban az esetben különösen javasolt ez a verzió amikor a rendelkezésre álló szöveg nem töltené ki arányosan a meghívón rendelkezésre álló helyet. Pl.: túl sok üres rész maradna

Meghívó Ára

Szerkesztési díj: 1 x 2000 Ft.
Ára: 550 Ft./db. boríték nélkül!
Pl.: 20 darab rendelése esetén 2000 Ft. + ( 550 Ft. x 20 db. ) = 13.000 Ft.
Nincs minimális rendelési darabszám!

Borítékok opcionálisan 20-70 Ft./db. között!

A szerkesztési díj tartalmazza az előzetes egyeztetések alapján tervezett meghívó elektronikus példányát, szükség esetén ennek módosítását, illetve 1 db fizikai mintapéldány elkészítését, melyet igény esetén külön költség nélkül elpostázunk, amennyiben nem megoldható a  személyes átvétel. Megrendelés után, a részletes mintához hasonló tervet fogunk küldeni!

Természetesen az itt felsoroltakon túl lehetőség van bármilyen más háttér kiválasztására is, vagy akár fényképes változat elkészítésére is saját fotókból. Az oldalon felsorolt minták csak ízelítők a  lehetséges  változatokból!

Részletes Minta

Esküvői meghívó készítés

 

Esküvői meghívó belső része három részre hajtogatva

Meghívó készítés

Minta Terv Galéria

Háttérminta galériánkból több mint 200 minta közül lehet választani, illetve saját kép feltöltésére is van lehetőség! A megrendelésnél összeállítható variációk száma több ezerre tehető! Amennyiben nem sikerül választani háttérminta galériánkból, vagy saját fényképpel, mintával szeretnétek illusztrálni meghívótokat, megrendelésnél feltölthetitek a kiválasztott fényképet!

Az alábbi képekre kattintva ízelítőt kaphattok meghívóinkból.

Vissza