Ha kérdésed van hívj
bármely nap 08 - 20 óráig!
+36 70 509 2549

Termékek » Menükártyák » Esküvő » 3in1 menükártya

3in1 menükártya

3in1 menükártya

3in1 menükártya

Mint ahogy a nevében is szerepel, ez az újdonságunk hármas funkciót tölt be: ültető, menükártya és köszönő ajándék is egyben. Az egyik oldalon található az ültetés, a másik oldalon a menü szövege, belül pedig a pár fényképe egy köszönő verssel. Háromszög alakú kártyáinkat különböző hátterekkel készítjük és szatén szalaggal díszítjük. Mérete: 10*10 cm.

Menükártya Ára

Szerkesztési díj: INGYENES, amennyiben az esküvői meghívó nálunk készült.
Ellenkező esetben 1500 Ft. szerkesztési díjat kérünk.

Menükártya ára: 490 Ft./db
Nincs minimális rendelési darabszám!

A szerkesztési díj tartalmazza az előzetes egyeztetések alapján tervezett menükártya elektronikus példányát, szükség esetén ennek módosítását, illetve 1 db fizikai mintapéldány elkészítését, melyet külön költség nélkül elpostázunk, amennyiben nem megoldható a  személyes átvétel. Megrendelés után, a részletes mintához hasonló tervet fogunk küldeni!

Természetesen az itt felsoroltakon túl lehetőség van bármilyen más háttér kiválasztására is, vagy akár fényképes változat elkészítésére is saját fotókból. Az oldalon felsorolt minták csak ízelítők a  lehetséges  változatokból!

Részletes Minta

Minta Terv Galéria

Háttérminta galériánkból több mint 200 minta közül lehet választani, illetve saját kép feltöltésére is van lehetőség! A megrendelésnél összeállítható variációk száma több ezerre tehető!
Amennyiben nem sikerül választani háttérminta galériánkból, vagy saját fényképpel, mintával szeretnétek illusztrálni menükártyákat, megrendelésnél feltölthetitek a kiválasztott fényképet!

Az alábbi képekre kattintva ízelítőt kaphattok menükártyáinkból.

 

Vissza