Ha kérdésed van hívj
bármely nap 08 - 20 óráig!
+36 70 509 2549

Termékek » Menükártyák » Esküvő » Álló pausz henger

Álló pausz henger

 Álló pausz henger

Álló pausz henger menükártya

Kreatív és romantikus stílust képviseli henger formátumú menükártyánk, melyet pausz papírra készítünk. ( Magassága 21 cm ). Ez a forma még hangulatosabbá tehető, ha megvilágítjátok egy mécsessel, áttetszővé téve a pausz anyagát.

Menükártya Ára

Szerkesztési díj: INGYENES, amennyiben az esküvői meghívó nálunk készült.
Ellenkező esetben 1500 Ft. szerkesztési díjat kérünk.

Menükártya ára: 600 Ft./db
Nincs minimális rendelési darabszám!

A szerkesztési díj tartalmazza az előzetes egyeztetések alapján tervezett menükártya elektronikus példányát, szükség esetén ennek módosítását, illetve 1 db fizikai mintapéldány elkészítését, melyet külön költség nélkül elpostázunk, amennyiben nem megoldható a  személyes átvétel. Megrendelés után, a részletes mintához hasonló tervet fogunk küldeni!

Természetesen az itt felsoroltakon túl lehetőség van bármilyen más háttér kiválasztására is, vagy akár fényképes változat elkészítésére is saját fotókból. Az oldalon felsorolt minták csak ízelítők a  lehetséges  változatokból!

Részletes Minta

Esküvői pausz henger menü kártya

Minta Terv Galéria

Háttérminta galériánkból több mint 200 minta közül lehet választani, illetve saját kép feltöltésére is van lehetőség! A megrendelésnél összeállítható variációk száma több ezerre tehető!
Amennyiben nem sikerül választani háttérminta galériánkból, vagy saját fényképpel, mintával szeretnétek illusztrálni menükártyákat, megrendelésnél feltölthetitek a kiválasztott fényképet!

Az alábbi képekre kattintva ízelítőt kaphattok menükártyáinkból.

dfsfsd
sdfsdfsd
sdfsdfsd
dsfsdfsd
Vissza