Ha kérdésed van hívj
bármely nap 08 - 20 óráig!
+36 70 509 2549

EsküvőEsküvő
Ballagás, diplomaBallagás, diploma
Keresztelő Keresztelő
SzületésnapSzületésnap

Kezdőlap

Fontos hogy az esküvőd, születésnapod és életed egyéb jeles eseményei Rólad szóljanak és a meghívók stílusa, színvonala, hangulata pedig az egyéniségedet tükrözze. A meghívó az első, amit a vendégek az ünnepi eseménnyel kapcsolatban a kezükbe vesznek, ezért nagyon fontos az első benyomás. Ebben szeretnénk segítségetekre lenni egyedi igényeket kielégítő meghívó tervezésével és minőségi kivitelezéssel.

Igyekeztünk széles választékot biztosítani, több száz esküvői idézet, meghívó szöveg és háttér közül válogathattok, az exkluzív, elegánstól a vicces, bohókásig, a hagyományostól a különlegesig, de hozhattok saját fotót is, így lesz igazán egyedi esküvői meghívótok, ami csak Rólatok szól.

Ha regisztráltok, használhatjátok új alkalmazásainkat:

- Esküvői költségtervező: az esküvővel kapcsolatos összes költséget vezethetitek, a ruhától a dekorációig mindent, így könnyebben követni tudjátok, nehogy kifussatok a költségkeretből
- Visszaszámláló: ha rögzítitek a  Nagy Nap dátumát, a honlapon található naptár alatt jelezzük az esküvőig hátra lévő időt, nap, óra, perc, másodperc formátumban, így pontosan tudni fogjátok mennyi időtök van még életetek legboldogabb pillanatáig

Válasszatok egyedülálló meghívó kínálatunkból, vagy alakítsátok át őket kedvetek szerint, és mi gyors határidővel elkészítjük, amit megálmodtatok.
A meghívó készítés során minőségi munkával rövid határidővel, barátságos, megbízható kiszolgálással megfizethető árral garanciával találkozhattok! Legjobb Ügyfél az elégedett Ügyfél!

Irodánk Budapest szívében, a Deák tér szomszédságában található, tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető. Ha autóval jönnétek, haszáljátok útvonaltervezőnket! Ha nem tudtok személyesen felkeresni, használjátok az online megrendelést az ország bármely területéről, a meghívókat pedig kipostázzuk.

Tekintse meg ültetőkártyáink és menükártyáink színes választékát, vagy vásároljon köszönet ajándékot weboldalunkon.

Kellemes böngészést!

A Meghivo.hu csapata

Hírek

Ballagási fényképes ajándék - kulcstartó

Ballagási fényképes ajándék - kulcstartó

Ballagási fényképes ajándék - kulcstartó a ballagási tarisznyába. Az iskola színes logójával díszítve illetve egy rövid emlék szöveggel kiegészítve.

2024 - es ajándék naptárak - éves hét lapos

2024 - es ajándék naptárak - éves hét lapos

2024 - es ajándék naptár az Ön saját családi fényképei alapján. 7 lapos éves kivitel. Fényes és matt fotópapírra.

Fényképes naptárak készítése az Ön legjobb esküvői fotói alapján

Fényképes naptárak készítése az Ön legjobb esküvői fotói alapján

Fényképes naptárak készítése a legjobb esküvői fotóiból rövid határidővel ( 1 - 2 nap ) A4 - A3 - as méretű falinaptárat vagy A5 - ös méretű asztali naptárat készítünk. Névnapos, névnapok nélküli, ...

Papír tasakos meghívó benne gyönház színű papír tekerccsel

Papír tasakos meghívó benne gyönház színű papír tekerccsel

A5-ös formátumú gyöngyházpapírra nyomtatott elegáns esküvői meghívók hozzá illő szatén szalaggal átkötve. Ennél a típusnál is mód van saját közös fényképetekkel tervezni, ezzel igazán egyedivé és ...

Tekercses esküvői meghívó

Tekercses esküvői meghívó

Tekercses esküvői meghívó könnyed, egyszerű és teljesen egyedi igényeknek megfelelően alakítható. Szatén szalaggal és kis meghívó feliratú kártyácskával!

Esküvő Meghívó ajánló

Esküvő Meghívó ajánló

Legnépszerűbb esküvői meghívó típusaink áttekintéséhez kattints ide.

Karácsonyi Képeslapok Készítése

Karácsonyi Képeslapok Készítése

Karácsonyi Képeslapok Készítése az Ön saját fotói alapján! Egy oldalas postán feladható vagy két oldalas borítékos!