Ha kérdésed van hívj
bármely nap 08 - 20 óráig!
+36 70 509 2549

Termékek » Ültetőkártyák » Esküvő » 3in1 kártya

3in1 kártya

3in1 kártya

3in1 esküvői ültetőkártya leírása

Mint ahogy a nevében is szerepel, ez az újdonságunk hármas funkciót tölt be, vagyis ültető, menükártya és köszönő ajándék is egyben. Az egyik oldalon található a név, a másik oldalon a menü szövege, belül pedig a pár fényképe egy köszönő verssel. Háromszög alakú kártyáinkat különböző hátterekkel készítjük, és szatén szalaggal díszítjük. 10*10 cm méretben választható

Ültetőkártya ára

Szerkesztési díj: INGYENES, amennyiben az esküvői meghívó nálunk készült.
Ellenkező esetben 1500 Ft. szerkesztési díjat kérünk.

Ültetőkártya ára: 500 Ft./db
Nincs minimális rendelési darabszám!

A szerkesztési díj tartalmazza az előzetes egyeztetések alapján tervezett ültetőkártya elektronikus példányát, szükség esetén ennek módosítását, illetve 1 db fizikai mintapéldány elkészítését, melyet külön költség nélkül elpostázunk, amennyiben nem megoldható a  személyes átvétel. Megrendelés után, a részletes mintához hasonló tervet fogunk küldeni!

Természetesen az itt felsoroltakon túl lehetőség van bármilyen más háttér kiválasztására is, vagy akár fényképes változat elkészítésére is saját fotókból. Az oldalon felsorolt minták csak ízelítők a  lehetséges  változatokból!

Minta Terv Galéria

Háttérminta galériánkból több mint 200 minta közül lehet választani, illetve saját kép feltöltésére is van lehetőség! A megrendelésnél összeállítható variációk száma több ezerre tehető! Amennyiben nem sikerül választani háttérminta galériánkból, vagy saját fényképpel, mintával szeretnétek illusztrálni ültetőkártyákat, megrendelésnél feltölthetitek a kiválasztott fényképet!

Az alábbi képekre kattintva ízelítőt kaphattok ültetőkártyáinkból.

Vissza