Ha kérdésed van hívj
bármely nap 08 - 20 óráig!
+36 70 509 2549

Termékek » Ültetőkártyák » Keresztelő » Keresztelő ültetőkártya

Keresztelő ültetőkártya

Keresztelő ültetőkártya

Keresztelő ültetőkártya

Nemcsak esküvőre, hanem bármilyen ünnepségre, családi eseményre, így a keresztelőre, az ünnepi ebédhez is használhatunk ültetőkártyát.

Klasszikus hajtott ültető kártya, vagy pausz tekercseset is lehet választani, melyre akár a meghívó hátterét, akár egyéb választott motívumot rávarázsolunk, hogy leginkább találjon az ünnepség dekorációjához.

Ültetőkártya ára

Szerkesztési díj: INGYENES, amennyiben a keresztelő meghívó nálunk készült.
Ellenkező esetben 1500 Ft. szerkesztési díjat kérünk.

Ültetőkártya ára: 250 Ft./db
Nincs minimális rendelési darabszám!

A szerkesztési díj tartalmazza az előzetes egyeztetések alapján tervezett ültetőkártya elektronikus példányát, szükség esetén ennek módosítását, illetve 1 db fizikai mintapéldány elkészítését, melyet külön költség nélkül elpostázunk, amennyiben nem megoldható a  személyes átvétel. Megrendelés után, a részletes mintához hasonló tervet fogunk küldeni!

Természetesen az itt felsoroltakon túl lehetőség van bármilyen más háttér kiválasztására is, vagy akár fényképes változat elkészítésére is saját fotókból. Az oldalon felsorolt minták csak ízelítők a  lehetséges  változatokból!

Részletes Minta

Keresztelő ültetőkártya

Minta Terv Galéria

Háttérminta galériánkból több mint 200 minta közül lehet választani, illetve saját kép feltöltésére is van lehetőség! A megrendelésnél összeállítható variációk száma több ezerre tehető!
Amennyiben nem sikerül választani háttérminta galériánkból, vagy saját fényképpel, mintával szeretnétek illusztrálni ültetőkártyákat, megrendelésnél feltölthetitek a kiválasztott fényképet!

Az alábbi képekre kattintva ízelítőt kaphattok ültetőkártyáinkból.

Vissza