Ha kérdésed van hívj
bármely nap 08 - 20 óráig!
+36 70 509 2549

Termékek » Ültetőkártyák » Esküvő » Pausz tekercses

Pausz tekercses

Pausz tekercses

Pausz esküvői ültetőkártya

Az elmúlt években igen népszerűvé vált esküvői ültetőkártyák, menükártyák világában is. Az áttetsző papír légies, kecses, elegáns hatást kelt. A5 - ös méretű ( 15 x 21 cm ) álló formátumú pausztekercs, mely a vendég nevén kívül az esküvői menüt is tartalmazza. Díszíthetjük az esküvői meghívó motívumával, de választhattok más hátteret is, ha az jobban illik az esküvői dekorációhoz.

Az ültetőt feltekerve a szatén szalaggal megkötve adjuk át.

Ültetőkártya ára

Szerkesztési díj: INGYENES, amennyiben az esküvői meghívó nálunk készült.
Ellenkező esetben 1500 Ft. szerkesztési díjat kérünk.

Ültetőkártya ára: 500 Ft./db
Nincs minimális rendelési darabszám!

A szerkesztési díj tartalmazza az előzetes egyeztetések alapján tervezett ültetőkártya elektronikus példányát, szükség esetén ennek módosítását, illetve 1 db fizikai mintapéldány elkészítését, melyet külön költség nélkül elpostázunk, amennyiben nem megoldható a  személyes átvétel. Megrendelés után, a részletes mintához hasonló tervet fogunk küldeni!

Természetesen az itt felsoroltakon túl lehetőség van bármilyen más háttér kiválasztására is, vagy akár fényképes változat elkészítésére is saját fotókból. Az oldalon felsorolt minták csak ízelítők a  lehetséges  változatokból!

Részletes Minta

Esküvői pausz menü és ültetőkártya

Minta Terv Galéria

Háttérminta galériánkból több mint 200 minta közül lehet választani, illetve saját kép feltöltésére is van lehetőség! A megrendelésnél összeállítható variációk száma több ezerre tehető!
Amennyiben nem sikerül választani háttérminta galériánkból, vagy saját fényképpel, mintával szeretnétek illusztrálni ültetőkártyákat, megrendelésnél feltölthetitek a kiválasztott fényképet!

Az alábbi képekre kattintva ízelítőt kaphattok ültetőkártyáinkból.

Vissza